NOU! Concentrat Herbal Aloe Vera cu aromă de mango

Veste excepţională de la Herbalife! Tocmai a fost lansată o nouă băutură revigorantă şi delicioasă de Aloe Vera. Conţine 40% suc de aloe vera extras din frunza de aloe vera şi are un aport scăzut de calorii.

Este primul produs fabricat în regiunea EMEA folosind programul Herbalife “De la sămânţă la consumator” (Seed to Feed).

HIM este Centrul Herbalife de Inovație și Producție, o locație ultramodernă cu un echipament de laborator și de producție de ultimă generație, ce respectă cele mai înalte standarde științifice și de siguranță în dezvoltarea și fabricarea produselor. Sistemele noastre de control al calității și strategia “De la sămânță la consumator” garantează că produsele Herbalife se numără printre cele mai bune produse de nutriție din lume.

Consumul exagerat de sucuri sintetice sau cafea îţi lasă organismul fără substanţe nutritive. În plus, o băutură răcoritoare non-dietetică conţine cel puţin 6 linguriţe de zahăr. Îndulcitorii artificiali pot produce senzaţia de foame. În loc să suferi de o lipsă temporară de zahăr, care te lasă să te simţi uscat, consumă o băutură naturală pentru o sănătate bună.

Concentrat Herbal Aloe Vera este bogat în vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, microelemente, acizi graşi esenţiali şi enzime necesare organismului, într-o formă uşor asimilabilă, precum şi o mare cantitate de aminoacizi, care sunt o excelentă nutriţie naturală.

Această băutură revigorantă ajută la acţiunea de autocurăţare a corpului, curăţarea tubului digestiv, refacerea procesele de absorbţie în intestinul subţire. Oferă un aport sporit de calciu, magneziu şi potasiu, de asemenea, reprezintă o sursă de betacaroten. S-a eliminat complet aloinul, substanţa amară din planta Aloe Vera.

Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera este disponibilă pentru a fi comandată online pe www.nutrienti.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.