Sfaturi de vacanţă

Vacanța reprezintă un motiv de bucurie, înseamnă relaxare și distracție alături de cei dragi, familie sau prieteni. Reprezintă ocazia să ne reîncărcăm bateriile şi să ne refacem forţele pentru perioada ceurmează.

apaPentru a ne bucura la maximum de ceea ce ne poate oferi vacanţa trebuie să ţinem cont de câteva recomandări importante, care să facă această experienţă una cu adevărat relaxantă şi care să ne ţină departe de eventualele probleme.

Apa este carburantul nostru pe timp de vară aşa că regula de bază în această perioadă este: hidratare, hidratare, hidratare şi apoi… şi mai multă hidratare!

apaApa este un element esenţial în corpul nostru, face parte din toate ţesuturile şi organele noastre, de aceea nu trebuie să aşteptăm să ni se facă sete pentru a consuma lichide. Senzaţia de sete este asemenea unui sistem de alarmă care porneşte după ce deshidratarea s-a instalat.

Recomandarea generală este să bem minim doi litri de lichide pe zi, dar pe timpul verii această cantitate nu este suficientă. În plus, aceste lichide se referă la apă apasau ceai neîndulcit. Alte băuturi, în special cele dulci nu fac altceva decât să ne deshidrateze şi mai mult.

Apa se obţine şi din alimentaţie, iar pe timpul verii este bine să profităm de fructele şi legumele de sezon bogate în apă: castraveţi, roşii, spanac, salată, pepene, caise, piersici etc.

Herbal Aloe MangoPont Herbalife: dacă nu sunteţi obişnuiţi să beţi cantitatea necesară de apă vă recomandăm să adăugaţi concentrat Herbal Aloe cu aromă de Mango în apa pe care o consumaţi. O să obţineţi o băutură cu gust tropical, ideală pentru vară şi toată hidratarea suplimentară din sucul de Aloe vera!

mancareNu cedaţi în faţa gustărilor de la orice pas! Pe litoral sau la munte, turiştii aflaţi în vacanţă sunt ademeniţi în permanenţă de mirosurile îmbietoare şi de culorile vii ale mâncării de tip fast-food sau semi-preparate.

Tentaţia este mare, mai ales atunci când suntem în concediu deoarece dorim să ne menajăm cât mai mult, să ne rezervăm timpul mai degrabă pentru distracţie, odihnă şi relaxare decât pregătirii de mese sau de gustări sănătoase.

Batoane Proteice HerbalifePont Herbalife: puteţi să staţi uşor departe de „bunătăţile pline de calorii” cu ajutorul delicioaselor batoane proteice care asigură eliberarea treptată a energiei! Un baton are doar aproximativ 140 de calorii şi un conţinut ridicat de proteine.

mancarePăstraţi-vă un program constant! În vacanţă corpul nostru iese din rutina cu care era obişnuit din mai multe motive: pentru că mâncăm dezordonat, pentru că ne trezim şi ne culcăm mai târziu, pentru că activităţile noastre se limitează sau se diversifică.

„Programul” cu care este obişnuit corpul nostru ne ajută metabolismul şi toate procesele importante din corp precum respiraţia, circulaţia, digestia etc. activAtunci când acest program se modifică, corpul nostru reacţionează, de aceea, când călătorim, apar diverse manifestări precum: probleme de digestie şi disconfort gastric, insomnii sau somnolenţă etc.

Chiar dacă intrăm în modul de vacanţă, trebuie să păstrăm obiceiurile bune, adică să facem tot posibilul să nu ne dezechilibram programul de masă şi somn. În privinţa alimentaţiei e bine să menţineţi 3 mese principale pe zi şi 2 gustari.

Formula 1 VanilieFormula 1 ExpressPont Herbalife: Produsele Herbalife vă sunt de mare ajutor, oriunde v-aţi afla. Pentru o masă sănătoasă preparaţi uşor shake-ul Formula 1 cu aroma preferată sau ţineţi la îndemână un baton Formula 1 Express.

activRămâneţi activi pe perioada verii! Chiar dacă suntem în vacanţă şi tentaţia de a lenevi este mare, lipsa activităţii fizice poate duce rapid la acumularea “kilogramelor de vacanţă”, un suvenir cu care nu ne place să rămânem.

Pentru a evita acest aspect trebuie să ne rezervăm un pic de timp pentru a face sport intensiv minim 30 minute în fiecare zi sau o oră de efort fizic mediu. Cel mai bine este să profitaţi de anotimpul cald şi să faceţi mişcare în aer liber.

Puteţi începe cu 30 minute de sport dimineaţa, în funcţie de ceea ce preferaţi, jogging, înot lejer, gimnastică, aerobic etc. Iar seara puteţi să o rezervaţi plimbărilor lungi, pe răcoare.

LiftoffPont Herbalife: pentru un plus de energie fă-ţi o băutură energizantă Liftoff! Aceasta te va ajuta să fii activ şi concentrat deoarece asigură o cantitate mare de vitamine B şi C, precum şi cofeină din guarana şi din pudră de cafea.

Citeşte varianta PDF: Herbalife Wellness Courier – Iulie 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.