Soluţii eficiente, sănătoase şi delicioase pentru a ne menţine în formă de sărbători!

DECEMBRIE este luna sărbătorilor de iarnă. Acum îşi face loc vremea bucuriei, a răsfăţului, a inocenţei şi a copilăriei pentru cei mari şi mici deopotrivă. Acum este momentul cel mai potrivit să ne recompensăm faţă de cei dragi pentru tot timpul pe care îl petrecem departe unii de ceilalţi: cu daruri minunate, gândite cu grijă pentru fiecare, cu mâncăruri alese, pregătite de gospodine din suflet, cu surprize din cele mai colorate. Acum dăruim fără să aşteptăm nicio răsplată în schimb.

Este momentul când aproape orice este permis, când porţiile nu se mai cântăresc, dulciurile nu mai sunt ascunse în dulapuri departe de ochii pofticiosilor fără măsură, mai mult, sunt lăsate la discreţie, sub brad, în crengi, în semn de sărbătoare şi belşug.

Este perioada în care căutam să fim mai fericiţi ca oricând, dăm frâu liber poftelor, uităm de reguli şi echilibru, mai ales când vine vorba despre mâncărurile tradiţionale şi dulciuri. La români, prin tradiţie, nicio sărbătoare nu este deplină dacă nu mâncăm într-o zi cât pentru o săptămână. Astfel, perioada sărbătorilor de iarnă pune la grea încercare silueta tuturor, fără excepţie, fiind predispuşi să luăm în greutate mai mult ca oricând.

Aşteptăm mereu cu drag sărbătorile de iarna, cu siguranţă, acestea sunt cele mai aşteptate, cele mai pline de frumuseţe şi magie din tot anul. Totuşi, este bine să nu uităm că există viaţă şi după sărbători şi este mult mai greu să îi facem faţă cu câteva kilograme bune în plus. Va fi mult mai greu să scădem în greutate după săptămâni de festin, decât să fim ponderaţi, să ne bucurăm de toate bunătăţile cu măsură.

Şi ca să nu creştem în aceste sărbători cât alţii în ani, Herbalife vine cu sfaturi şi soluţii eficiente, sănătoase, şi mai ales delicioase!

Vei afla că te poţi simţi bine şi consumând mâncare sănătoasă cu ocazia Sărbătorilor, fără să îţi sacrifici silueta.

Încearcă să alegi alimente cu cât mai puţine grăsimi şi calorii, când pregăteşti masa de sărbători. Nu uita să adaugi cât mai multe salate şi garnituri din legume.

În privinţa farfuriilor de mâncare, încearcă să foloseşti unele cât mai mici. Astfel, farfuria o să pară plină, iar creierul tău va percepe că va mânca mai mult. De asemenea, ai grijă ca porţiile să nu fie foarte foarte mari, pentru că o să ai tendinţa de a mânca tot din farfurie.

Pe toata perioada sărbătorilor încearcă să moderezi consumul de dulciuri, chiar dacă acestea îţi ies în cale peste tot.
Mai degrabă optează pentru nişte fructe.
În această perioadă este foarte importantă mişcarea. Încearcă să faci cel puţin 30 de minute de mişcare în fiecare zi. Dedică timp relaxării active, ieşi în parc, mergi la dans, mergi la patinoar, ski.

De obicei, pe timp de iarnă, avem tendinţa de a scădea cantitatea de apă consumată zilnic, faţă de zilele toride de vară. Cu toate că nu este cald afară, tot doi litri de lichid este recomandat să bei. În afară de apă, ceaiurile sunt cele mai indicate.

Herbalife îţi recomandă Ceaiul Instant pe bază de Plante ce se poate consuma rece sau cald, ca băutură revigorantă. Conţine extracte de ceai pentru revigorare, ajută la menţinerea şi îmbunătăţirea atenţiei şi conţine numai 6kcal per porţie. Îl poţi găsi în 3 variante: Original, Lămâie şi Piersică.

De asemenea, Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera te poate ajuta să consumi mai uşor cantitatea recomandată de 2-2,5 litri de apă pe zi. Conţine 40% gel Aloe Vera, obţinut din frunză de Aloe Vera. Adaugă Băutură Concentrată Herbal Aloe Vera în apă şi vei obţine o aromă surprinzător de revigorantă.

Nu sări niciodată peste micul dejun! O decizie neinspirată, cum ar fi aceea de a sări peste micul dejun sau de a servi unul bogat în carbohidraţi, poate avea un impact negativ asupra întregii zile, dar şi asupra alimentaţiei unei persoane, pe termen lung. Printre efectele negative asociate unui mic dejun nesănătos se numără senzaţia persistentă de foame, pofta de dulce, dificultate în concentrare şi lipsa de energie, pe parcursul întregii zile.

Herbalife îţi propune o masă sănătoasă şi delicioasă într-un pahar: Shake-ul Formula 1 cu aromă de sezon, în ediţie limitată.

Shake-ul Formula 1 cu aromă de măr dulce caramelizat şi scorţişoară poate fi aliatul tău de nădejde în preajma sărbătorilor de iarnă, atunci când, mai mult ca oricând, mesele sunt exagerat de bogate în calorii, iar gândul kilogramelor în plus devine apăsător.
În plus, te poţi bucura din plin de aromele de Crăciun, în zilele friguroase de iarnă, shake-ul cu aromă de sezon putând fi consumat şi cald.

Shake-ul Formula 1 este recomandat să fie consumat ca parte integrantă a unei diete zilnice echilibrate şi a unui stil de viaţă sănătos, ce include activitate fizică regulată şi consum adecvat de lichide, pentru cei care vor să îşi ţină sub control greutatea.

Shake-ul F1 este un mic dejun delicios, hrănitor şi uşor de preparat! Conţinând toate elementele nutritive de care are nevoie organismul, acesta combină proteinele din soia cu carbohidraţii vegetali, pentru a-ţi oferi o senzaţie de saţietate mai mult timp, evitând, astfel, acele gustări nesănătoase de la jumătatea dimineţii!

Sa nu uităm de gustările dintre mesele principale, mai ales când intervalul dintre acestea este unul de lungă durată. Trebuie doar să te asiguri că toate acestea au un nivel scăzut de grăsime şi zahăr. Este important sa înţelegi că, să flămânzeşti în aşteptarea următoarei mese, nu este nici în perioada sărbătorilor o decizie corectă.

Supa de Roşii Gourmet este cea mai nouă gustare sănătoasă oferită de Herbalife. Are un aport controlat de calorii, se poate consuma în timpul zilei sau ca aperitiv, înainte de prânz sau cină. Supa este un aliment cu volum mare, conţinut energetic scăzut, conferind o senzaţie de saţietate fără caloriile suplimentare întâlnite adesea în gustările la îndemână, consistente sau mai puţin sănătoase. Este o idee fantastică de gustare sănătoasă pentru zilele friguroase de iarnă, şi mai ales în perioada sărbătorilor, ajutându-ne să micşorăm porţiile de la mesele principale.

Acum, ai aflat că te poţi simţi bine mâncând moderat şi sănătos de Sărbători şi fără să îţi sacrifici silueta.

Ramâne să alegi în ce formă îţi doreşti să începi Noul An.

Citeşte varianta PDF: Herbalife Wellness Courier – Noiembrie 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.