Rezoluţiile acestei primăveri

– detoxifierea organismului
– o mai bună hidratare
– mişcarea mă face mai fericit(ă)
– fructele şi legumele nu vor lipsi din dieta zilnică

Detoxifierea de primăvară este un proces benefic atât pentru organism, cât şi pentru starea de spirit. Ajută la eliminarea toxinelor, creşterea imunităţii, reglarea tranzitului intestinal, precum şi menţinerea unui tonus bun fizic şi psihic.
Este ideal să efectuăm acest proces la fiecare schimbare de anotimp. Detoxifierea de primăvară este absolut necesară, deoarece pe parcursul iernii, organismul nostru a fost supus unui stres suplimentar: condiţii meteo nefavorabile, alimentaţie cu multe proteine şi grăsimi animale, în dauna unei alimentaţii pline de vitamine – legume şi fructe proaspete, mişcare în aer liber şi activitate fizică mult diminuată.

Vom fi uimiţi să constatăm cum, printr-o simplă schimbare a alimentaţiei, ne vom simţi mai energici, mai tonici, mai plini de energie. Pielea va deveni mai luminoasă şi mai tânără. În plan mental, va dispărea starea de astenie din timpul iernii, vom fi mai dinamici şi mai plini de viaţă. Este bine sa nu uitam nici de rolul deosebit de important al mişcării şi relaxării în aer liber, al exerciţiilor fizice, pentru a ne reîncărca bateriile.

Hidratarea are un rol deosebit de important în detoxifierea organismului. Având o dietă în care consumi o cantitate mai mare de apă, organismul este ajutat să elimine toxinele, circulaţia sanguină este îmbunătăţită, iar celulele sunt hidratate, putând astfel să funcţioneze normal.
În organismul uman, apa este fluidul în care se desfăşoară toate procesele bio-chimice. Iată câteva din cele mai importante roluri ale apei şi fluidelor corpului uman:
– asigură transportul nutrienţilor în organism
– reglează şi menţine temperatura corpului în limite normale (evaporarea transpiraţiei prin piele şi răcirea organismului)
– menţine constante volumul şi presiunea sângelui
– menţine structura moleculelor mari, precum proteinele şi glicogenul
– participă la reacţiile metabolice
– acţionează ca dizolvant pregătind moleculele mici pentru procesele metabolice (vitamine, minerale, aminoacizi, glucoză şi alte molecule mici).
Indiferent de sezonul în care ne aflăm, este ideal să consumăm minim 2 litri de apă pe zi. Pentru a avea un corp sănătos, o siluetă armonioasă, un ten proaspăt şi ferm, nu trebuie să neglijăm hidratarea zilnică.

Dacă nu eşti obişnuit/ă să bei apă constant, pe parcursul zilei, este bine să începi prin efectuarea unei hidratări corecte, adică să consumi treptat apă, cu înghiţituri mici, la intervale scurte de timp. După un timp, acest procedeu se va transforma într-un obicei sănătos.

Herbalife îţi oferă o soluţie delicioasă şi reconfortantă care te va ajuta să consumi un aport zilnic adecvat de lichide:

Băutura Concentrată Herbal Aloe Vera cu aromă de Mango

BENEFICII CHEIE
Conţine 40% suc de aloe vera extras din frunza de aloe vera
• Fără adaos de zahăr şi cu un aport scăzut de calorii
• Adaugă Bautură Concentrată Herbal Aloe Vera în apă pentru a obţine un gust răcoritor ce te poate ajuta să consumi mai uşor cantitatea recomandată de 2-2,5 litri de apă pe zi
473ml, 31 de porţii

Mişcarea ne face mai fericiţi. Dincolo de exerciţiile fizice pe care le facem regulat, este bine să includem mai multă mişcare în activităţile zilnice.
Exerciţiile fizice intense ard caloriile, ne asigură o bună dispoziţie şi ne ajută să ne păstrăm oasele puternice. De asemenea, acestea ne ajută să ne construim masa musculară care ne face mai puternici şi – un beneficiu în plus este – ne creşte rata metabolică.

Energie pentru minte
Herbalife îţi oferă un produs care te ajută să rămâi concentrat chiar şi în cele mai aglomerate zile:

LiftOff Efervescent Băutură Energizantă:
· Cofeina din guarana şi din pudra de cafea te ajută să fii activ şi concentrat
· Îţi asigură 100% din doza recomandată zilnic de vitamine B şi C într-o singură porţie
· Are un conţinut caloric scăzut – doar 9 calorii/porţie
· Cu aromă de portocale şi cu aromă de lămâie – lime
Cutie cu 10 plicuri

Ceai Instant pe Bază de Plante:
· Contribuie la performanţa intelectuală
· Conţine extracte de ceai pentru revigorare
· Se poate consuma cald sau rece, ca băutură revigorantă
· Conţine numai 6kcal per porţie.
Îl poţi găsi în 3 variante: original, lămâie şi piersică.

Voi petrecere mai mult timp în aer liber. Soarele determină anumite reacţii ale organismului, dintre cele mai importante fiind secreţia naturală de vitamina D în prezenţa expunerii la soare, precum şi secreţia de serotonina (hormoni ai fericirii) la lumina soarelui. Te-ai simţit mai vesel pe vreme însorită? Serotonina este cea „vinovată”. De asemenea, lumina soarelui activează anumiţi centri cerebrali, sporind memoria, atenţia şi capacitatea de muncă.

Citeşte varianta PDF: Herbalife Wellness Courier – Aprilie 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.