Descoperă 5 metode pentru a-ţi păstra sănătatea

1. Cinci-şapte fructe şi legume pe zi

Cinci-şapte fructe şi legume pe zi? Pot părea multe, dar tăiaţi-le în bucăţele şi veţi Metoda 1vedea că veţi reuşi să consumaţi această cantitate în fiecare zi.
Mic dejun: Shake F1 Herbalife, amestecat cu una sau două bucăţi de fructe. Bananele sunt întotdeauna un supliment uşor şi gustos. Dar pentru varietate, încercaţi fructe congelate (de ex. afine, mure, zmeură, căpşuni) sau mango (folosiţi mango din conservă dacă cel proaspăt nu este disponibil).
FRUCTE ŞI LEGUME NUMĂRATE: 1
Gustarea de dimineaţă / după-amiază: o bucată de fruct, morcov sau felii de ţelină cu humus sau fructe tocate în iaurt neîndulcit reprezintă gustări sănătoase şi delicioase, ce au rolul de a vă ţine departe de gustările nesănătoase dintre mese.
FRUCTE ŞI LEGUME NUMĂRATE: 2
(unul de dimineaţă, unul după-amiază)
Prânz: Salatele sunt foarte bune deoarece puteţi adăuga o mulţime de legume; salată verde sau spanac tânăr, roşii, castravete, avocado, ciuperci, ardei, fasole verde. Sau puteţi să vă faceţi un sandwich, cu pâinea integrală preferată de dumneavoastră, cu proteine pentru energie susţinută.
FRUCTE ŞI LEGUME NUMĂRATE: 2
Cină: Sortimentele de legume pentru cină sunt nesfârşite. Mâncaţi o varietate colorată de legume fierte sau crude! Serviţi-le împreună cu felul principal sau cu atât mai bine dacă alcătuiesc baza cinei dumneavoastră.
FRUCTE ŞI LEGUME NUMĂRATE: 2
TOTAL FRUCTE ŞI LEGUME CONSUMATE ZILNIC: 7

2. Cereale integrale

Metoda 2Cerealele integrale sunt carbohidraţi complecşi care sunt, în general, mai bogate în fibre, proteine şi cu gust mai bun, în comparaţie cu carbohidraţii simpli, cum ar fi produsele din cereale albe rafinate.
Optaţi pentru cerealele integrale care sunt mai sănătoase, în locul produselor din pâine albă. Pâinea integrală, pastele, orezul şi legumele ca năutul, fasolea şi lintea reprezintă o alegere bună în privinţa carbohidraţilor complecşi.
Cerealele integrale şi carbohidraţii complecşi:
• Vă oferă o senzaţie de saţietate de lungă durată datorită conţinutului mai ridicat de fibre.
• Susţine sănătatea digestivă prin menţinerea regularităţii şi ajută la îndepărtarea reziduurilor şi a toxinelor din organism.

3. Cinci mese mici în fiecare zi

Consumând cinci mese mici pe parcursul zilei, acestea vă ajută la reglarea nivelului de Metoda 3zahăr din organism şi la controlul gustărilor constând în alimente nesănătoase. Adesea, gustările nesănătoase sunt acelea care strică planurile de control al greutăţii.
Asiguraţi-vă că fiecare masă este echilibrată şi conţine unele proteine, carbohidraţi complecşi şi grăsimi nesaturate. Fructele şi legumele sunt o alegere bună, împreună cu cerealele integrale, carnea slabă şi produsele lactate cu conţinut redus de grăsime.
Dacă mâncaţi cinci mese mici pe zi, nu uitaţi să verificaţi dimensiunea porţiilor. Nu serviţi aceeaşi cantitate de alimente ca în cazul programului de trei mese pe zi, altfel nu veţi face altceva decât să adăugaţi calorii în plus.
Reţineţi: controlul greutăţii = energie consumată > energie acumulată

4. Exerciţiile fizice

Faceţi mişcare moderată timp de 30 de minute pe zi, de 5 ori pe săptămână
Metoda 4Vă sună cunoscut? Dar când vă gândiţi mai bine, faceţi cu adevărat acest lucru?
Poate fi la fel de simplu ca atunci când coborâţi din tren sau din autobuz, cu câteva staţii înainte de locul de muncă / zona în care locuiţi. Sau ieşiţi la prânz pentru o plimbare rapidă de 30 de minute.
Faceţi ce vi se potriveşte mai bine stilului dumneavoastră de viaţă – atunci e cel mai probabil să faceţi acest lucru!
Mişcarea face minuni pentru sănătatea dumneavoastră, pentru programul dumneavoastră de control al greutăţii şi, de asemenea, vă redă buna dispoziţie!

5. Hidratarea

Hidratarea pentru sănătate
• A rămâne sănătos înseamnă a te hidrata
• Menţinerea hidratării corespunzătoare este esenţială pentru buna funcţionare a organismului
• Senzaţia de sete este o modalitate uşoară de a vă anunţa când sunteţi deshidratat; consumaţi lichide!
Hidratarea pentru concentrare
• Aţi observat vreodată că atunci când sunteţi deshidratat, procesul de gândire nu funcţionează corespunzător?
Consumul de apă se află în relaţie directă cu vigilenţa dumneavoastră mentală şi cu concentrarea. Continuaţi să beţi apă pe parcursul zilei.
Hidratarea pentru managementul greutăţii
• Data viitoare când simţiţi că vreţi să luaţi o gustare sau nu puteţi rezista suficient până la masa următoare, încercaţi să beţi mai întâi un pahar mare cu apă. Este surprinzător ce senzaţie de saţietate vă va oferi.
• Beţi un pahar de apă de fiecare dată când serviţi o masă principală. Acest lucru vă poate ajuta să controlaţi dimensiunea porţiilor mesei dumneavoastră, fiindcă lichidul consumat în plus poate „creşte volumul” alimentelor.

În jurul lumii, milioane de oameni aleg shake-urile Formula 1 pentru controlul greutăţii şi pentru o alimentaţie sănătoasă, în fiecare zi. Această masă servită într-un pahar, echilibrată nutritiv şi delicioasă, este un mod bun pentru a vă începe ziua şi se dovedeşte a fi o modalitate eficientă de a vă ajuta să vă controlaţi greutatea, ca parte a unui stil de viaţă sănătos şi activ.

Shake-ul Formula 1
■ Mai puţin de 220 de calorii per shakeCu gândul la Formula 1 Shake
■ O combinaţie echilibrată de proteine din soia şi carbohidraţi, care vă ajută să aveţi o senzaţie de saţietate de lungă durată şi să vă păstraţi nivelul de energie
■ Bogat în proteine din soia pentru a ajuta la formarea unei mase corporale slabe şi sprijină recuperarea musculară, ca parte a unui program de fitness
■ Bogat în vitamine şi minerale esenţiale, pentru a vă ajuta să vă asiguraţi doza zilnică recomandată.
Obţineţi varietate cu şase arome diferite: Vanilie, Căpşuni, Fructe Tropicale, Ciocolată, Frişcă şi fursecuri sau Cappuccino.
Personalizaţi-vă shake-ul adăugând în plus proteine cu PPP Formula 3
Pliculeţele cu shake-ul Formula 1 sunt disponibile, astfel încât nu trebuie să călătoriţi niciodată fără shake-ul dumneavoastră preferat Formula 1

Cu batonul F1 Express, nu există nicio scuză să nu serviţi o masă
sănătoasă când sunteţi pe drum.
Batonul F1 Express reprezintă o masă sănătoasă, gustoasă şi săţioasă, plină de Formula 1 Expressmacronutrienţi esenţiali, vitamine şi minerale, într-un înlocuitor de masă sănătos.
■ Doar 207 calorii per baton
■ Bogat în fibre şi proteine pentru o energie sunţinută şi pentru a vă oferi
senzaţia de saţietate de lungă durată
■ Indice glicemic scăzut
■ Adecvat pentru vegetarieni

Citeşte varianta PDF: Wellness Courier – Iunie 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.