Supa de Roşii Gourmet de la Herbalife

Herbalife Supa de Rosii GourmetSupa de Roşii Gourmet de la Herbalife a apărut de ceva vreme şi nu prea am vorbit prea multe şi având în vedere că am tot testat-o şi retestat-o, e un moment bun şi pentru câteva concluzii.

În primul rând, pentru cine nu a auzit niciodată de ea (dar şi pentru cei care nu au apucat să o testeze până acum), câteva cuvinte despre supă: în primul rând, acestă supă de roşii are un gust specific aromelor mediteraneene, de busuioc şi oregano, aşa că nu vă aşteptaţi la un gust de… roşii stoarse şi cam atât, pentru că este mai mult decât atât. Este prea bine “condimentată” (a nu se înţelege că este iute). Ştiu că este imposibil să exprimi un gust în cuvinte, dar sper că v-am ajutat să vă faceţi măcar o idee despre gustul supei. Pentru mine personal a fost o mică provocare această supă, deoarece nu eram obişnuit cu aromele mediteraneene şi gustul nu a fost o încântare de la bun început. După prima supă, mă gândeam serios dacă o voi încerca pe a 2-a, dar după numai 2 zile, am avut o gustare mai serioasă, cam de 1 litru de supă de roşii Herbalife şi asta pentru că devenise delicioasă. Diferenţele faţă de supa din prima zi? Una dintre ele, a fost reţeta, aşa că dacă încercaţi supa şi nu vi se pare delicioasă, mai aveţi de lucrat la reţetă. Încercaţi să adăugaţi puţin pătrunjel, diferenţa dintre a pune şi a nu pune crutoane, este o diferenţă inimaginabilă (surprinzătoare pentru mine), dar aveţi grijă, nu încercaţi să o mâncaţi cu pâine şi să încercaţi să faceţi o analogie cu crutoanele, deoarece gusturile nu au nicio treabă unul cu celălalt. De asemeni contează dacă este caldă sau rece.

Cine alege această supă în locul celei tradiţionale? Ei bine, lucrurile sunt simple aici. Majoritatea oamenilor ştiu, dar puţini sunt cu adevărat interesaţi despre valoarea nutritivă a alimentelor. Acesta este un produs pentru persoanele care caută o gustare sănătoasă în adevăratul sens al cuvântului, adică nu doar să nu aibă elemente “nocive”, dar care să aducă şi valoare nutritivă şi să aibă puţine calorii. În plus, are nivel ridicat de proteine şi fibre pentru a oferi saţietate de lungă durată. Este o formulă avansată din punct de vedere ştiinţific, cu licopen din roşii şi fibre de inulină prebiotică.

Această gustare (conform reţetei, fără alte adăugiri) are 104 kcal, este ideală pentru controlul greutăţii şi pentru o alimentaţie zilnică sănătoasă.

Folosiţi Supa de Roşii Gourmet de la Herbalife ca parte a planului dumneavoastră zilnic şi cu siguranţă veţi vedea şi beneficiile acestei supe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.