Darurile oferite sau primite de sărbători ne cresc starea de bine

3 oameni de zapadaTot ce se întâmplă în jurul nostru, reclamele, aranjamentele vitrinelor, mercurul din termometre, ne anunţă că deja a sosit anotimpul meu preferat: iarna. De ce este preferatul meu? Pentru că ne aduce zăpadă, pentru că ne aduce un an nou şi un prilej de introspecţie şi de planificare a anului următor, dar, cel mai important este că ne aduce cele mai multe sărbători. Sezonul debutează cu Ziua Naţională a României, urmată apoi de o salbă de sărbători mai puţin solemne, dar pline de căldură şi afecţiune: multe zile de sfinţi, Crăciunul şi Revelionul. În această perioadă oamenii devin mai melancolici, mai deschişi pentru a dărui, mai dornici de relaxare sau de distracţie.

cadou tinut in mainiPentru mine începe o perioadă în care starea de bine se simte în orice facem sau simţim. O simt în primul fulg de zăpadă, în ceaiul fierbinte din dimineţile reci şi în luminiţele care inundă festiv străzile şi magazinele. Mă încarcă cu energie pozitivă urările pline de speranţă ale cunoscuţilor sau necunoscuţilor, zâmbetele celor ce le ofer un cadou şi mulţumirea echipei mele când facem bilanţul anului care a trecut, când sărbătorim şi când punem pe hârtie obiectivele pentru anul următor. Ştiu că viaţa este extraordinară atunci când fac “tabla de vise” pentru anul următor şi când fac planul de menţinere de sărbători împreună cu clienţii mei, astfel încât să ne vedem cu aceeaşi greutate după Revelion. De 7 ani eu am aplicat lucrurile pe care le-am învăţat la cursurile Herbalife despre nutriţie corectă şi despre cum să avem un stil de viaţă sănătos atât din punct de vedere fizic cât şi spiritual. Am învăţat să îmbin tradiţia cu obiceiurile sănătoase, am învăţat că pot să dăruiesc mai mult celor din jur aducând un plus de valoare pe lângă ofertele obişnuite.

brad intr-o cameră, mere, scorţişoarăŞtiu că, uneori bugetele noastre nu ne permit să facem tot ce ne dorim, aşa că vrem să vă dăm posibilitatea acum să faceţi ceva pentru dumneavoastră sau pentru cei din jur, la preţuri foarte avantajoase. Puteţi în sfârşit să începeţi un program de slăbire pentru a fi la petrecerea de Revelion într-o formă în care nici nu v-aţi aşteptat. Puteţi să faceţi un program de detoxifiere sau poate vreţi să vă întăriţi imunitatea pe perioada iernii. Poate vă doriţi un program de supravieţuire de sărbători, sau poate vă orientaţi chiar către un program de îngrijire externă. Eu vă pun la dispoziţie experienţa mea profesională şi vă sprijin în luarea celei mai bune decizii. De asemenea, vă pot ajuta cu oferirea de cadouri de sărbători. Avem produse unice, de lux, la preţuri medii şi vi le pot oferi special ambalate, numai bune de pus sub brad, scăpându-vă astfel pe dumneavoastră de griji şi de aglomeraţia din magazine, specifică lunii decembrie. De asemenea, vă punem la dispoziţie o gamă nouă pentru iubitorii de sport, despre care puteţi afla mai multe de pe pagina Herbalife24.

Pentru orice achiziţie aveţi reduceri de până la 20%, conform descrierii de pe Nutrienti.Eu.

Vă stau la dispoziţie cu orice lămurire suplimentară de care aveţi nevoie şi vă urez un sezon cu sărbători pline de stare de bine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.