Slăbeşte fără foame şi simte-te bine

Mii şi mii de diete, care mai de care mai “eficiente”. Este suficient să căutăm pe Google “cură de slăbire” şi vor apărea peste 1.500.000 de rezultate. E clar că majoritatea curelor se află pe sute de site-uri, dar tot există căteva zeci de cure. În afară de asta mai există şi foarte multe zvonuri şi sunt greu de depistat. OK, şi atunci ce alegem? Hai să vedem ce ne avantajează cel mai bine. Poate printre cele mai răspândite, ar fi cura prin înfometare. O ţinem cât putem, apoi zdup în frigider şi putem mai mult pe noi. De fapt, cam în majoritatea curelor de slăbire apare mai des senzaţia de foame şi culmea, după majoritatea curelor se revine la greutatea iniţială, ba chiar mai mult. Em am ţinut o cură de slăbire prin înfometare şi după ce că mi-a fost foame, nici prea bine nu mi-a fost, plus că m-am îngrăşat mai mult. N-aş mai ţine aşa ceva din nou pentru că nimic dintre aceste rezultate nu mă avantajează şi sunt sigur că nici pe dumneavoastră.

Atunci, revin la întrebarea “ce ne avantajează?”. Cam opusul rezultatelor mele cu cura de înfometare, adică să nu ne fie foame pe parcursul curei, să ne simţim bine (asta înseamnă şi o slăbire sănătoasă), să slăbim până ajungem la rezultatul final şi nu până când nu mai putem să ţinem cura datorită anumitor stări şi poate cel mai important dintre toate, să ne menţinem la greutatea optimă până la adânci bătrâneţi.

Ei, dar asta aş putea spune că este cura de slăbire ideală. Mă bucur să spun că eu am întâlnit-o deja şi nu e nimic altceva decât o alimentaţie completă şi sănătoasă. Cu alte cuvinte, am mâncat mult (din punct de vedere nutritiv) şi am slăbit bine. Acum 2,5 ani am început un program de controlul greutăţii şi după câteva zile am început să mă simt mai bine, să mă odihnesc mai bine, să am energie mai multă pe parcursul zilei, să fiu mai calm, mai vesel şi să slăbesc. După 5 luni am ajuns la rezultatul final şi de mai bine de 2 ani mă menţin la greutatea optimă. Soluţia pentru a slăbi sănătos pe care am găsit-o a venit de la un distribuitor Herbalife. După ce am simţit beneficiile am devenit şi eu distribuitor pentru a ajuta şi alţi oameni să beneficieze de o sănătate mai bună şi un control al greutăţii fără bătăi de cap.

E drept că am spus la început de menţinerea greutăţii până la adânci bătrâneţi. Eu mă menţin de peste 2 ani, dar am văzut persoane care îşi controlează greutatea într-un mod sănătos cu Herbalife de peste 30 de ani, iar acest lucru se transformă într-o încredere de neclintit.

Astăzi pot ajuta pe oricine să-şi controleze greutatea. Dacă eu am putut, oricine poate. Pentru mai multe detalii despre rezultatul meu, intraţi pe pagina Rezultat slăbire Lucian Nan pe Nutrienti.Eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.