O alimentaţie bună şi confortul pot merge mână-în-mână

Una dintre cele mai mari plângeri ale oamenilor cu privire la o alimentaţie sănătoasă este percepţia că au nevoie de mai multe ore în bucătărie pentru a pregăti mese nutritive. Dar există atât de multe elemente avantajoase disponibile acum, încât pregătirea meselor sănătoase se face foarte simplu.

Pentru proteine, poţi cumpăra peşte sau păsări de curte care sunt deja condimentate şi gata pentru pregătire rapidă la gril sau creveţi fierţi congelaţi, care pot fi combinaţi cu nişte paste şi legume pentru o gustare rapidă. Şi nu trece cu vederea conservele de ton, somon sau piept de pui, care pot fi adăugate la salata verde, mâncăruri din orez sau supe.

Poţi, de asemenea, creşte valoarea nutritivă a supei instant prin amestecarea ei cu lapte degresat sau lapte de soia în loc de apă. În timp ce supa este la încălzit, aruncă nişte legume congelate, sau nişte spanac pentru a adăuga nutriţie, aromă şi volum. Pachetele cu legume congelate îţi permit să foloseşti doar ceea ce ai nevoie şi sunt gata să fie mâncate în câteva minute.

Adaugă un strop de sos slab caloric, pui prefiert sau creveţii şi ai obţinut o masă rapidă şi sănătoasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.