Legumele, nu doar pentru cină

Unul dintre numeroasele motive pentru care îmi place să recomand shake-urile proteice este că oferă foarte multă nutriţie doar într-un pahar, o mare cantitate de proteine, o porţie de lactate şi deseori o porţie de fructe. Dar m-am gândit ce-ar fi dacă am putea să punem şi o porţie de legume în ele. Există o mulţime de legume care au gust natural dulce, aşa că de ce să nu încercăm să adăugăm câteva din aceste legume dulci în shake-ul nostru. Este adevărat că în multe cazuri legumele au nevoie să fie gătite, dar dacă vă planificaţi dinainte, puteţi să vi le pregătiţi din timp şi veţi avea ceva nou de adăugat în shake şi chiar mai multă nutriţie decât înainte.

Iată câteva combinaţii pe care le-aţi putea încerca:

Sfeclă cu căpşuni. Cu o jumătate de cană de sfeclă fiartă în shake-ul vostru de vanilie împreună cu câteva căpşuni îngheţate; de asemenea sunt bune şi cireşele îngheţate.

Banană şi dovleac. Adăugaţi jumătate de cană de piure de dovleac, o banană mică şi un pic de scorţişoară şi nucşoară în shake-ul vostru de vanilie. Seamănă cu o budincă, cu gust delicios.

Nuca de cocos, ananasul şi morcovul sunt foarte delicioase. O jumătate de cană de morcovi fierţi la shake-ul vostru de vanilie împreună cu câteva felii de ananas congelat, câteva picături de extract de nucă de cocos pentru un ospăţ tropical.

Cireşe şi roşii. Este ceva diferit, dar este gustos. Adăugaţi o cană de cireşe îngheţate şi două linguri de pastă de roşii nesărată în shake-ul de ciocolată.

Spanac şi mango. Acesta va fi verde, nu este mare lucru cu el, se face chiar foarte rapid deoarece se face cu spanac şi bucăţi congelate de mango.

Puteţi uşor adăuga o cană sau mai multe de frunze de spanac crud în shake-ul vostru de vanilie şi mango ajută să mascaţi gustul de crud.

One thought on “Legumele, nu doar pentru cină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.