Formula 1 Măr Caramelizat & Scorţişoară

mar_scortisoaraDe astăzi este pe piaţă (din nou) shake-ul Formula 1 cu aromă de măr caramelizat şi scorţişoară. Mult îndrăgita aromă de iarnă a revenit pe piaţă. Era şi cazul având în vedere că acum 2 ani, când a mai fost disponibilă, stocul s-a epuizat rapid.

Această aromă, specifică iernii, este ideală pentru perioada următoare şi pentru că este delicioasă, hrănitoare şi sănătoasă, dar şi pentru că poate fi consumată caldă. Celelalte arome disponibile în acest moment pot fi preparate doar cu lichide reci.

COMANDĂ ASTĂZI Formula 1 cu aromă de măr caramelizat şi scorţişoară şi prinde această ediţie limitată a unui shake delicios de sărbăroare. (În cazul în care nu mai puteţi adăuga în coş aroma de măr caramelizat şi scorţişoară, înseamnă că stocul a fost epuizat… din nou).

Herbalife Formula 1 este o masă sănătoasă şi gustoasă. Asigură un echilibru excelent între proteinele din soia şi lapte, micronutrienţii esenţiali precum şi plantele şi ingredientele botanice. Shake-ul înlocuitor de masă, numărul 1 în lume*.
Shake-urile Formula 1 au ajutat oameni din întreaga lume şă-şi atingă obiectivele pierderii în greutate. Atinge-le şi tu astăzi!

* 33% cotă de piaţă din Categoria de Control al Greutăţii la nivel global. Euromonitor 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.