Formula 1 cu aromă de măr caramelizat şi scorţişoară – EDIŢIE LIMITATĂ

O nouă surpriză de la Herbalife. De 2 zile a apărut un nou shake Formula 1, acesta adaptându-se nu doar la stilul modern de viaţă (aşa cum v-am obişnuit cu celelalte produse), dar şi la faptul că urmează perioada sărbătorilor. Noua aromă delicioasă de măr caramelizat şi scorţişoară este ideal pentru perioada de iarnă, mai ales ca această variantă poate fi servită şi caldă, oferindu-vă aceeaşi nutriţie, saţietate şi stare de bine cu care v-au obişnuit şi celelalte arome.

COMANDĂ AZI Formula 1 cu aromă de măr caramelizat şi scorţişoară şi prinde această ediţie limitată a unui shake delicios de sărbăroare. (În cazul în care nu mai puteţi alege aroma de măr caramelizat şi scorţişoară, înseamnă că stocul a fost epuizat)

Acum ai un aliat de nădejde aproape care te ajută să eviţi o parte din caloriile care se acumulează în perioada sărbătorilor. Herbalife Formula 1 este un cocktail nutritiv ce constituie o masă delicioasă şi sănătoasă cu o combinaţie excelentă de proteine şi substanţe hrănitoare esenţiale pentru un aport constant de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.