De îngrijirea pielii pe timpul verii se ocupă HERBALIFE!

Expertul Herbalife în Nutriţie Externă, Jacquie Carter, îţi împărtăşeşte cele mai bune sfaturi pentru a avea un corp frumos, chiar înainte de venirea verii:

Exfolierea…
nu este, prin definiţie, unul dintre cele mai fermecătoare subiecte despre o piele sănătoasă. Este un proces natural, prin care organismul scapă de straturile exterioare de celule moarte, în timp ce altele noi se crează sub acestea. Şi poate nu o să îţi vină să crezi, însă organismul nostru elimină în fiecare zi milioane de particule de celule epiteliale. Din fericire pentru noi, nu ne schimbăm pielea brusc, ca şarpele, ci particule mici de celule se desprind pe parcursul zilei, fără ca noi să ne dăm măcar seama.

Aspectul pielii noastre şi senzaţia la atingere. O piele fără strălucire, aspră şi crăpată, este o piele de pe care nu s-au înlăturat încă profund celulele vechi. Pielea luminoasă şi mai netedă apare atunci când s-a făcut o exfoliere.

În adolescenţă, ne regenerăm complet straturile superioare ale dermei o dată la 14 – 20 de zile. Dar, pe măsură ce ne apropiem de 40 de ani, pentru acelaşi proces este nevoie de până la 45 de zile. Rezultatul este o piele uscată şi deshidratată, aspră la pipăit. Şi pentru a arăta cât se poate de bine, avem nevoie de un mic ajutor.
Iar aici vedem de ce un exfoliant bun – aşa cum este Loţiunea exfoliantă cu Multivitamine NouriFusion – devine atât de important în procesul de îngrijire a pielii.

Secretul pielii sănătoase şi tinere stă în a-i da procesului de regenerare celulară acel imbold de care are nevoie. Iar produsele de exfoliere tocmai asta fac. Conţin particule mici care ajută la îndepărtarea stratului de celule moarte, masând pur şi simplu exfoliantul pe piele. Prin această acţiune, stratul de celule moarte acumulate este îndepărtat, lăsând la iveală o piele nouă şi sănătoasă.

Pe lângă faptul că te ajuta să arăţi minunat, o bună exfoliere mai are următoarele avantaje:
– îndepărtează impurităţile şi urmele care îţi pot bloca porii
– îmbunătăţeşte textura pielii
– reduce apariţia ridurilor şi a liniilor de expresie
– îţi lasă pielea netedă şi catifelată
– permite o mai bună aplicare a machiajului
– le permite altor produse de îngrijire să intre mai bine în piele

WellnessFă ordine de vară şi în stilul tău de viaţă!
Pe măsură ce vremea se încălzeşte şi alegem haine care dezvăluie mai multă piele, este greu să ignori amprenta iernii. Prin urmare, acesta este cel mai bun moment pentru un nou început şi pentru a-ţi reevalua obiceiurile alimentare şi de viaţă. Câteva schimbari mici acum îţi vor permite ca la vară să fii în formă.

Propune-ţi să faci mişcare în fiecare zi, timp de 30 de minute – nu trebuie neapărat să alergi sau să mergi la sală, ci poţi alege o activitate care îţi place. Atâta timp cât îţi creşte pulsul şi ţi se accelerează respiraţia, totul e bine! Profită la maxim de vremea frumoasă şi de serile liniştite pentru a ieşi în aer liber, plimbă-te la prânz sau mergi la serviciu pe bicicletă; cu toţii spunem că nu avem timp să facem mişcare, însă 30 de minute nu înseamnă prea mult!

Asigură varietate dietei tale, consumând alimente din cele 5 grupe de mai jos; astfel, mesele nu vor fi doar mai plăcute, ci îi vei oferi şi corpului toţi nutrienţii necesari pentru a funcţiona corespunzător şi pentru a avea energie. Consumă o gamă variată de alimente din primele patru grupe. Încearcă să reduci consumul de alimente bogate în acizi graşi şi zahăr şi caută alternativele mai sănătoase, care conţin acizi nesaturaţi, cum ar fi peştele gras, nucile, seminţele, avocado, uleiul de măsline şi legumele.
– Fructe şi legume
– Alimente care conţin amidon, cum ar fi orezul, pastele, pâinea şi cartofii. Este şi mai bine dacă alegeţi variantele cu cereale integrale.
– Proteine – cum sunt carnea, peştele, ouăle, fasolea
– Lapte şi produse lactate
– Alimente care conţin grăsime şi zahăr

Alimente

Un jurnal al alimentelor sau al kilogramelor pierdute te va păstra motivat şi pe drumul cel bun. Scriind ce mănânci, vei avea o viziune mai realistă asupra produselor pe care i le furnizezi zilnic organismului tău – e uşor să „uiţi” acele gustări luate pe ici, pe colo. Pe măsură ce trec săptămânile, poţi privi în urmă ca să vezi cât ai progresat; e un mod minunat de a te păstra canalizat pe atingerea obiectivelor.

Nu încerca să pierzi prea multe kilograme, prea repede. O pierdere în greutate lentă şi constantă, de 0,5 -1 kg pe săptămână este ideală.
DieteApale drastice pot duce la o pierdere rapidă a kilogramelor, însă pe termen lung te vei chinui să respecţi regimul extrem de sever şi de îndată ce vei începe să mănânci normal, kilogramele se întorc. Poate ca 0,5 kg slăbite săptămânal nu înseamnă mult, însă pe măsură ce săptămânile trec, o să începi să vezi diferenţele.

Hidratează-te! Este important să bei multă apă, deoarece organismul pierde zilnic în jur de 1,5 litri de apă – chiar mai mult dacă afară este cald sau dacă faci sport. Uneori, confundăm setea organismului cu senzaţia de foame, aşa că, înainte de a lua o gustare bea un pahar de apă ca să vezi dacă, într-adevăr şi după, îţi mai este foame.

CantarNu te transforma în sclavul cântarului! Concentrează-te mai mult pe schimbările comportamentale pe care doreşti să le obţii şi mai puţin pe ce afişează cântarul. Pe măsură ce noile obiceiuri, mai sănătoase, le înlocuiesc pe cele vechi, greutatea ar trebui să se regleze de la sine.

Herbal Aloe

Îţi doreşti un păr minunat şi o piele strălucitoare?
NOUA GAMĂ Herbal Aloe se lansează în curând!

Citeşte varianta PDF: Herbalife Wellness Courier – Mai 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.