Cum să prepari un shake Herbalife

herbalife_f1_fructeCel mai simplu mod de a prepara un shake Herbalife este cel trecut şi pe eticheta produsului Herbalife Formula 1: adăugăm 250 ml de lichid (lapte semidegresat, lapte de soia, iaurt sau suc de fructe) într-un blender, apoi 2 linguri de pudră Herbalife Formula 1 şi amestecăm. Pentru un shake mai cremos, lăsaţi blenderul pornit cel puţin 30 de secunde.

În continuare vă prezentăm o reţetă “Mango-mango”, realizată de Susan Bowerman, dietetician profesionist, Specialist Certificat în Sport şi Consultant pentru Herbalife. Puteţi citi cum este preparată, dar de asemenea puteţi şi vedea cum a fost făcut. În afară de această reţetă, mai aveţi încă două filme care arată cum poate fi preparat un shake în mai puţin de 60 de secunde.

Shake Herbalife “Mango-mango”

O să începem prin a pune cam 250 ml de lapte degresat, şi o să folosesc Formula 1 de Vanilie. Am agitat-o înainte. Nu uitaţi, mereu agitaţi cutia înainte de a pune măsurile. O să adaug 2 linguri de Formula 1 în blender. Şi apoi o să folosesc şi Concentrat de Aloe şi o să adaug 3 căpăcele pline de Suc de Aloe de mango.

Acum, dacă vreţi, vă puteţi opri aici. Dar m-am gândit: de ce să nu merg mai departe, aşa că o să adaug un castronel cu bucăţele de mango congelat, pentru a da şi mai multă aromă de mango. Bun, acum să le amestecăm!

Trebuie să vă spun: întotdeauna fac shake-uri acasă în bucătărie şi îmi place să mă joc cu câteva combinaţii diferite. Iar acesta chiar este unul dintre favoritele mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.