Herbalife = Nutriţia Campionilor

Anca BucurHerbalife sponsorizează nutriţional mai mult de 100 de sportivi şi echipe printre care Cristiano Ronaldo, LA Galaxy, FC Spartak Moscova, Olympiacos FC.

De curând Herbalife sponsorizează şi sportivi români. La începutul anului Herbalife a anunţat sponorizarea dublei campioane mondiale la fitness Anca Bucur.

Anca Bucur, antrenor şi consultant în fitness, este singura româncă dublu medaliată în cadrul concursului mondial de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat în Miami, Statele Unite ale Americii. Anca a câştigat marele premiu atât în 2011 cât şi în 2013.

Ciprian BalanescuIeri, Herbalife a anunţat cea de-a doua sponsorizare a unui sportiv român: Ciprian Bălănescu.

Ciprian Bălănescu este vice campion Balcanic la Triatlon, campion Balcanic la Duatlon şi multiplu campion naţional la Duatlon şi Triatlon, iar visul lui este să se califice la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro.

Herbalife va colabora cu Anca Bucur şi Ciprian Bălănescu pentru a le dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-le în acelaşi timp o gamă completă de nutriţie pentru activitatea lor sportivă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.